KIPI degiklis - naujausios technologijos rotacinis granulių degiklis !



Rotaciniai degikliai – tai naujausios technologijos granulinių degiklių rinkoje.Degikliai veikia užpatentuotu dvigubos rotacijos principu.Sukasi ir degimo kamera ir degimo kameroje sukasi oro srautas.To dėka savaime išsivalo iš degimo kameros pelenai ir šlakas. Degiklis dega visą kūrenimo sezoną be valymo. Šie degikliai skirti kūrenti įvairios kokybės medžio granulėmis ir biomasės granulėmis ,kurių peleningumas iki 4 proc.

Degiklyje panaudotas novatoriškas automatinio valymo mechanizmas - rotacinės (besisukančios) degimo ir oro padavimo kameros, kurių pagalba degiklis pats išsivalo nuo pelenų ir šlakų. Degikliui nereikalingas joks valymas ar kita priežiūra. Pritaikyti sprendimai užtikrina netrikdomą granulių degiklio darbą bei prailgina degiklio tarnavimo laiką.



Šildymas granulėmis dar niekada nebuvo toks paprastas: pilnai automatizuotas darbas ir veikimas be papildomo valymo padeda sutaupyti laiko ir užtikrina aukšto lygio komfortą.

Sistema, kuri naudoja besisukančią - rotacinę degimo ir oro padavimo kamerą, pašalina visas problemas, susijusias su pelenų ir šlakų kaupimusi ir degimo bei oro kameros užsikišimu. Besisukanti degimo kamera sukuria spiralinės liepsnos efektą. Ši spiralinė liepsna išpučia degiklio kameroje susidariusius pelenus ir šlakus, neprarandant degiklio galios bei degimo efektyvumo. Išvengiama kitų rinkoje esančių degiklių problemos - degimo kameros užsikimšimo. Taigi degiklis visada dirba efektyviai.

Standartiniai degikliai, esantys rinkoje, turėtų būti valomi iki 2 kartų per savaitę ar net dažniau. Šiame degiklyje naudojamas novatoriškas valymo mechanizmas (degimo kameros sukimas), degimo kamera per valandą apsisuka 2-5 kartus. Priklausomai nuo granulių kokybės, degikliui beveik nereikalinga priežiūra.

Degiklis gali veikti tiek su paprastu tiek su firminiu kambario termostatu iš kurio galima valdyti bei stebėti degiklio darbą, plius pagal lauko daviklį keisti šildymo kreives.

Galimas interneto modulis valdymui ir stebėjimui iš bet kurio pasaulio taško.


Orientacinės kIPI degiklių kainos Lietuvos rinkoje:

Degiklis 5- 16 kW – 1100 €
Degiklis 5- 20 kW – 1200 €
Degiklis 5- 26 kW – 1300 €
Degiklis 5- 36 kW – 1400 €
Degiklis 10–50kW –1800 €


8 komentarai:

  1. If some one wishes expert view concerning
    running a blog then i suggest him/her to go to see this weblog, Keep up
    the nice work.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Thanks for taking your time, we as an team really appreciate it

      Panaikinti
  2. I am really thankful to the holder of this website who has shared this impressive post at here.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Hey there! I'm at work sᥙrfing arоund your blog ftom my new iohone 3gs!
    Just wanted too say I love rеading your blоg and look forwared to all your posts!
    Carry on the excеllent work!

    AtsakytiPanaikinti
  4. I used to be able to find good information from your articles.

    AtsakytiPanaikinti